Παναγιώτης Μάντης

Πρωταθλητής Δεκάθλου

Ο Παναγιώτης Μάντης είναι 20 χρονών και εκτός από φοιτητής ψυχολογίας, είναι και πρωταθλητής στίβου στο αγώνισμα του δεκάθλου, με σημαντικότερες επιτυχίες την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών για 3 συνεχείς χρονιές, το 2014, το 2015 και το 2016. Έχει υπάρξει Βαλκανιονίκης και μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του είναι η 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ανδρών στην Πολωνία, τον Ιούλιο του 2015.

Οι διακρίσεις του σε πανελλήνια πρωταθλήματα είναι πολλές και σε όλες τις κατηγορίες παμπαίδων, παίδων, εφήβων, νέων και αντρών.
Σημαντικότερη διεθνής διάκριση είναι η 6η θέση στον κόσμο στο αγώνισμα του οκτάθλου στην κατηγορία των παίδων, σύμφωνα με την κατάταξη της παγκόσμιας ομοσπονδίας το 2012.

Ο Παναγιώτης Μάντης καθώς είναι στην αρχή της καριέρας του χρειάζεται συνεχώς να ξεπερνάει τα όριά του. Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS είναι ο ιδανικός σύμμαχος σε αυτή του την προσπάθεια, αφού καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού του και τον βοηθά να αντεπεξέρχεται στις σκληρές και απαιτητικές προπονήσεις.