Περικλής Ιακωβάκης

Πρωταθλητής Στίβου

Ο Περικλής Ιακωβάκης είναι ο μεγάλος μας πρωταθλητής στίβου στο αγώνισμα 400μ. με εμπόδια, με σπουδαίες διακρίσεις στο ενεργητικό του, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Από το 2006, κατέχει το Πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών στα 400μ. με εμπόδια με χρόνο 47:82.

Ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εφήβων το 1998 στο Ανσύ της Γαλλίας, κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Γκέτεμποργκ το 2006, πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Παρίσι το 2003 και την 6η θέση με την εθνική ομάδα 4Χ400μ. Έχει πάρει μέρος σε 4 Ολυμπιακούς Αγώνες, σε 7 Παγκόσμια Πρωταθλήματα (3 τελικoί) και σε 7 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (4 τελικοί).

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα meetings στο εξωτερικό και έχει κερδίσει κάποια από αυτά, όπως τον τελικό του Grand Prix IAAF, το Golden League Zurich, Golden League Monaco, Golden League Doha, Sevilla και άλλα.
Το Αμερικάνικο περιοδικό American Track & Field τον έχει αναδείξει κορυφαίο αθλητή του κόσμου στα 400μ. με εμπόδια για το 2006, ενώ το 2003 και το 2006 ψηφίστηκε από τον ΠΣΑΤ ως ο καλύτερος Έλληνας Αθλητής.

Ο Περικλής Ιακωβάκης, Πρωταθλητής Ελλάδος στα 400μ. με εμπόδια για 15 συνεχή χρόνια, ξέρει πως είναι να ξεπερνάς τα όριά σου. Θέλει να διατηρεί το σώμα του υγιές και δυνατό, και γι’ αυτό επιλέγει τη νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS.