Ναι, μπορείς

να ξεπεράσεις τα όριά σου!

Αναρωτιέσαι αν μπορείς να ξεπεράσεις τα όριά σου και να πετύχεις τους στόχους σου, μέσα από έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής;
Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS σου έχει την απάντηση:

Ναι, μπορείς!
Όταν αθλείσαι, η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με τα κατάλληλα συμπληρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας και τη βελτίωση των επιδόσεων. Βοηθούν στην προστασία από τους τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος, στην γρηγορότερη αποκατάσταση από μικροτραυματισμούς ενώ παράλληλα προσφέρουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός, για να αντεπεξέλθει σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα.

Είτε αθλείσαι συστηματικά, είτε λιγότερο εντατικά και θέλεις να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου, η σειρά myelements sports από την ISOPLUS είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην προσπάθειά σου!
Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλες, που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και για κάθε στάδιο της άσκησής σου. Είναι ιδανική για σένα που θες να ξεπερνάς τα όριά σου και να βελτιώνεις συνεχώς τις επιδόσεις σου, ενώ ταυτόχρονα φροντίζεις να διατηρείται το σώμα σου υγιές, δυνατό και γεμάτο ευεξία!

Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS είναι ιδανική για κάθε τύπο άσκησης:

Είσαι fan του crossfit και της γυμναστικής με βάρη;
Ναι, μπορείς να κάνεις ένα σετ ακόμα!
Tο συμπλήρωμα διατροφής Whey Protein περιέχει υψηλής ισχύος πρωτεΐνη από 100% ορό γάλακτος, για αύξηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας και κορυφαίες επιδόσεις!
H Gainer Protein είναι φόρμουλα πρωτεΐνης ενισχυμένη με 3g κρεατίνη, που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις την επίδοσή σου σε επαναλήψεις ασκήσεων μικρής διάρκειας και υψηλής έντασης!

Δε χάνεις ευκαιρία για τρέξιμο και ποδήλατο;
Ναι, μπορείς να κάνεις 5 λεπτά ακόμα!
Το Isotonic Energy είναι ισοτονική φόρμουλα με ηλεκτρολύτες και βιταμίνες που σου χαρίζει γρήγορη και αποτελεσματική ενυδάτωση!

Είσαι πάντα «μέσα» για αερόβιες ασκήσεις και χορό;
Ναι, μπορείς να κάνεις 10 λεπτά ακόμα!
Το LIPO X7 περιέχει 7 συστατικά που βοηθούν στην ενίσχυση της ενέργειας και τον έλεγχο του βάρους.
Η L-Carnitine είναι υγρή καρνιτίνη για γράμμωση σώματος, κάψιμο λίπους, ενίσχυση της ενέργειας και των επιδόσεων!

Όποιο κι αν είναι το άθλημά σου, τώρα ήρθε “η σειρά σου” να ξεπεράσεις τα όριά σου! Με τη νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS!