Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS συμμετείχε στη μεγάλη αθλητική έκθεση Marathon Expo 2016 που έγινε το χρονικό διάστημα 10 – 12 Νοεμβρίου 2016, στηρίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ενεργά τα οφέλη του αθλητισμού σε όλους μας! 

Το κοινό γνώρισε από κοντά και δοκίμασε όλα τα προϊόντα της σειράς συμπληρωμάτων διατροφής στο ειδικά διαμορφωμένο γευστικό bar. Εν όψει και του 34ου Κλασικού Μαραθώνιου που πραγματοποιήθηκε στις 13/11, το κοινό ενημερώθηκε για το πώς τα προϊόντα της myelements sports καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, καθώς και για το πώς μπορεί κάποιος να πετύχει τους στόχους του στην προπόνηση, διατηρώντας παράλληλα ένα υγιές, δυνατό και γεμάτο ευεξία σώμα.

Ο Περικλής Ιακωβάκης, πρωταθλητής στίβου, ο Παναγιώτης Μάντης, πρωταθλητής δεκάθλου και οι Πηγιάννα Μεθενίτη & Άννα Σπανού από την εθνική ομάδα beach volley έδωσαν δυναμικό “παρών” στο εκθεσιακό περίπτερο στη Marathon Expo, ανακοινώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία τους με τη myelements sports.