Η myelements sports από την ISOPLUS ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΕΚ ως Επίσημος Προμηθευτής της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

Όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ θα καλύπτουν τις ανάγκες τους σε συμπληρώματα διατροφής από τη myelements sports.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η myelements sports γίνεται ένας από τους βασικούς αρωγούς της ΠΑΕ ΑΕΚ, στηρίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τις αξίες και το όραμα της ομάδας, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δική της φιλοσοφία για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, βασικό κομμάτι του οποίου είναι και ο αθλητισμός.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISOPLUS, κος Γιώργος Κωτσιόπουλος δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή η νέα αυτή συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ, μια κορυφαία και ιστορική ομάδα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην ISOPLUS, εδώ και πάνω από 30 χρόνια, παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας να προάγουμε την ευεξία, στην οποία εντάσσεται ο αθλητισμός και η σωματική άσκηση. Για τον λόγο αυτό, στηρίζουμε την προσπάθεια των αθλητών της ΠΑΕ ΑΕΚ στη νέα αγωνιστική περίοδο και γινόμαστε κι εμείς αρωγοί μέσω της υγείας, της ευεξίας και της αποκατάστασης μετά από κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα, φέρνοντάς τους ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους της χρονιάς».