Η myelements sports από την ISOPLUS ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ως Επίσημος Προμηθευτής Συμπληρωμάτων Διατροφής της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, τα συμπληρώματα διατροφής myelements sports θα συμβάλλουν στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του μυϊκού συστήματος των αθλητών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, καθώς και στην ενίσχυση του οργανισμού τους σε κάθε προπόνηση & αγώνα.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η myelements sports στηρίζει το όραμα και τις αξίες της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, ενισχύοντας παράλληλα τον αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί βασικό στοιχείο του υγιεινού τρόπου ζωής.

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας, η κα Ηρώ Κουμάκη, Εμπορική Διευθύντρια της ISOPLUS, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλωσορίζουμε την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA στην οικογένεια της ISOPLUS. Η νέα αυτή συνεργασία προωθεί περαιτέρω το όραμα μας για την προαγωγή της ευεξίας και του ποιοτικού τρόπου ζωής, προβάλλοντας παράλληλα τα σημαντικά οφέλη του αθλητισμού στον άνθρωπο. Χάρη στα συμπληρώματα διατροφής myelements sports από την ISOPLUS για αθλητές & αθλούμενους, γινόμαστε αρωγοί της καλής υγείας και της σωστής αποκατάστασης των αθλητών της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου».