Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements sports από την ISOPLUS ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΕΚ, για την οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Προμηθευτή Συμπληρωμάτων Διατροφής της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019.

Μέσω της συνεργασίας, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ θα καλύπτουν τις ανάγκες τους με συμπληρώματα διατροφής myelements sports.

Η ISOPLUS, έχοντας την πολυετή εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής, ανέπτυξε τη δική της μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements sports, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις των αθλητών και των αθλούμενων.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ISOPLUS, κος Γιώργος Κωτσιόπουλος, δήλωσε: «Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την κορυφαία ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή. Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια των αθλητών σε μία ακόμα απαιτητική αγωνιστική περίοδο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κος Νίκος Καραούζας, δήλωσε: «Με ικανοποίηση ανανεώνουμε μια πολύ πετυχημένη συνεργασία, η οποία και εξασφαλίζει την παροχή άριστων προϊόντων σε όλους τους αθλητές μας».