Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές & αθλούμενους myelements sports από την ISOPLUS ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, τα συμπληρώματα διατροφής myelements sports θα αποτελούν τον Επίσημο Προμηθευτή Συμπληρωμάτων Διατροφής για όλα τα τμήματα του Συλλόγου της ΑΕΚ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των αθλητών.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η myelements sports στηρίζει το όραμα και τις αξίες της ΑΕΚ για την προώθηση του αθλητισμού, ενισχύοντας παράλληλα και τη δική της φιλοσοφία για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η σειρά myelements sports από την ISOPLUS, χάρη στην πολυετή εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση της τελευταίας στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού που αθλείται πριν, κατά την διάρκεια και μετά την άσκηση. Κάθε προϊόν έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη προσοχή για να περιέχει τα κατάλληλα συστατικά, στις απαιτούμενες ποσότητες για τον αθλητή και τον αθλούμενο, που καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του σε κάθε προπόνηση και αγώνα.

Η σειρά myelements sports διατίθεται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων.