Ποιοι είμαστε

Η ISOPLUS οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής για πάνω από 30 χρόνια, κατέχοντας ηγετική θέση στην Ελλάδα στον χώρο του φαρμακείου, με προϊόντα υψηλής ποιότητας από άριστες πρώτες ύλες. H προώθηση ενός φυσικού τρόπου ζωής αποτελεί φιλοσοφία της ISOPLUS, με την ευρύτερη έννοια της ευεξίας, βασικό στοιχείο της οποίας είναι και η σωματική άσκηση.

Όταν όμως η άσκηση ενός αθλητή ή αθλούμενου είναι απαιτητική, οι ανάγκες του οργανισμού του σε θρεπτικά συστατικά αυξάνονται. Γι’ αυτό χρειάζεται το κατάλληλο προϊόν που θα τον βοηθήσει να τις καλύψει και να πετύχει τους στόχους του. Η ISOPLUS, έχοντας την πολυετή εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής, ανέπτυξε τη δική της μοναδική σειρά συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους, την myelements sports από την ISOPLUS!

Τα εξειδικευμένα προϊόντα της σειράς myelements sports από την ISOPLUS καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού πριν, κατά την διάρκεια και μετά την άσκηση και είναι ιδανικά για άτομα που είτε αθλούνται συστηματικά και έντονα, είτε αποφασίζουν να εντάξουν στο εξής την άσκηση στην καθημερινότητά τους.

Κάθε προϊόν έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς περιέχει τα κατάλληλα συστατικά, στις απαιτούμενες ποσότητες και με τρόπο που να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού που ασκείται, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να διατηρείται το σώμα υγιές, δυνατό και γεμάτο ευεξία, ώστε να επιτυγχάνονται οι επιθυμητές επιδόσεις.

H σειρά myelements sports από την ISOPLUS παράγεται και συσκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διατίθεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Δες όλα τα προϊόντα της σειράς myelements sports από την ISOPLUS εδώ και… πέτυχε τον στόχο σου!